Min cykel blev stulen

Min cykel blev stulen

Nu är det vår och när jag häromdagen skulle ta ut min cykel ur källarförrådet i hyreshuset var cykeln borta, stulen, och gud vad jag blev besviken och ledsen. Jag som hade bestämt mig för att ställa bilen och ta cykeln till jobbet för att få bättre kondition, beslutade mig i alla fall att jag skulle köpa en ny cykel och jag undrade var man köper en cykel i Skara med omnejd? Nu är det så att jag inte vill köpa en cykel i någon lågprisbutik för jag är en person som hellre betalar för att få kvalitet, och dessutom blir det alltid billigast i längden att satsa på kvalitet eftersom det ligger mycket i det där talesättet som säger att man får vad man betalar för. Var köper man en bra cykel i Skara med omnejd då? Jo, jag googlade och så hittade jag ett företag som heter Linderoths Cykel AB, och jag förstod på en gång när jag gick in på deras hemsida och de hade ett erbjudande på en Monark att det var till dem jag skulle vända mig, så min man och jag åkte dit och jag köpte en riktigt bra cykel för 4595 kronor. Gubben fick ta bilen själv tillbaka hem för jag bestämde mig för att cykla hem. Det ska jag säga att jag kände att jag riktigt flög fram, och även om det var några mil jag cyklade så fick jag ingen träningsvärk efteråt, men så är det ju klart att det är rätt platt landskap här på Skaraslätten och inga backar att tala om. Linderoths Cykel AB är verkligen den rätta butiken att vända sig till när man ska köpa en ny cykel och dessutom bor i Skara med omnejd. Det tycker i varje fall jag efter att jag köpt en cykel där. 


Kommentarer är stängda.