Johnnys Måleri i Norrköping

Johnnys Måleri i Norrköping

Solen skiner och det är vår i luften, underbart! Något annat som jag tycker om är att skriva inlägg, och det brukar bli ett par inlägg om dagen, och ni som följer bloggen har hört av er och tackat för alla goda tips och råd. En del har även haft frågor på det här om jag inte kunde rekommendera er ett måleri i Norrköping med omnejd, och det ska jag göra eftersom jag för bara ett par månader sedan fick så kvalitativ hjälp av ett företag som heter Johnnys Måleri, något jag nämnt lite i förbifarten. På grund av det har nu några personer i alla fall velat att jag skulle berätta om till vilket måleri i Norrköping det var jag vände mig till, det var till Johnnys Måleri

Det började med att jag köpte en liten stuga vid en sjö att ha som sommarstuga. En underbar idyll men det var ett hus som var i ganska risigt skick. Inte minst så behövde fasaden målas om för det var nog inte målat på 40 år. Jag har då rakt inte tänkt mig att använda lediga helger och semestrar till att vare sig renovera eller måla om, är det en sommarstuga så är det, viket för min del innebär att det ska vara en plats att koppla av på utan några måsten och krav. Det var därför jag tog kontakt med detta måleri i Norrköping med omnejd, ett måleri som jag för övrigt fick som tips utav en kollega. Då jag verkligen litar på min kollega och hans goda omdöme kände jag aldrig någon oro över att detta måleri i Norrköping inte skulle vara seriöst. De gjorde ett fantastiskt bra arbete, och inte var det särskilt dyrt så jag skulle rekommendera er att vända er till Johnnys Måleri ni också! 


Kommentarer är stängda.