Målare målar och tapetserar vinden

Målare målar och tapetserar vinden

Hej på er

Just nu har vi målare hemma som håller på att göra iordning vindsvåningen. När vi flyttade in i huset i Örebro så fick vi en vision om att fixa så att den tomma och oanvända vinden blev ett stort och härligt allrum att umgås i. Nu har vi äntligen tagit tag i det där så vi har haft snickare där som fixat och sett över all isolering och även elektriker som dragit upp el och satt dit vägguttag. Nu har vi alltså målare där som målar och tapetserar och sedan är det mitt jobb kvar, nämligen inredningen.

Vi har valt att göra det ganska ljust och lite lantlig stil med vitt trätak och ljusa tapeter med blommor. Det vi ska ha där upp sen blir en stor härlig soffa som dock får vara en sån man säter ihop bitvis för annars kommer vi inte få upp den. Sen ska vi ha ett par sköna fåtöljer, en tv ifall man vill ha filmkväll men även en lugn hörna där man kan göra yoga eller meditera. Det ska upp ett skåp som vi kan ha sällskapsspel och sånt i och även en bokhylla med lite härliga böcker. Jag har redan kollat på lite olika växter, mattor, kuddar och ljusstakar för värmeljus.

Det kommer bli så fint och jag tycker det blir härligt med ett stort sällskapsrum till. Dels blir det lite mer plats om vi har gäster, jämfört med i det andra vardagsrummet men sen också ifall barnen har över vänner och vill vara lite ifred. Eller om jag eller någon annan för den delen vill ha lite egentid för att meditera eller så, då ska man kunna använda den platsen för det. Det börjar verkligen ta form nu när våran målare är där, nu kan man nästan se hur slutresultatet ska bli. Må så gott nu och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.