Ett företag för dig som gillar massage

Ett företag för dig som gillar massage

Hej och god morgon! Det känns extra roligt att få skriva det här inlägget då jag vet att det jag ska berätta kan göra skillnad för er! Jag ska ta mig en liten stund till att skriva ett inlägg om ett företag som jag har gått till några gånger för att få massage. Jag tycker det har fungerat väldigt bra på min stela och ömmande kropp att få massage, och denna massage har jag fått på ett massageinstitut som heter Mia´s massage och friskvård. Det här företaget kan man gå till om man söker efter massage i Västervik eller Vimmerby. 

 

Maria Bertilson Lindholm som äger och driver det här företaget är utbildad inom massageterapi och kan hjälpa dem som behöver behandlande massage, och det är just sådan massage jag behövt eftersom jag spelar fotboll och fick en muskelsträckning i benet, men jag har varit väldigt stel och öm i hela kroppen också. Hon hjälper även dem som önskar en stunds avkoppling. Jag har varit där några gånger och fått massage som verkligen fungerar, och nu är jag fit for fight att återigen ge mig ut på fotbollsplanen. Nu när jag har egen erfarenhet av at få denna massage i Västervik tänkte jag faktiskt att jag ville rekommendera er att också ge er iväg på det här, det här företaget är verkligen bra att känna till när man söker massage i Västervik eller Vimmerby eller i dess omnejd. Inte för att det kostar särskilt mycket att besöka Maria Bertilsson Lindholm på Mia´s massage och friskvård för att få denna fantastiska massage som erbjuds för oss i Västervik och Vimmerby, men det är verkligen värt varenda krona att gå dit och få en behandling i massage som verkligen fungerar. 


Kommentarer är stängda.